Physiorullen® – kurser

Introduktion
Rehab
Hälsa
Sport
Ryttare
Prislista
> Kurser 
Beställning

Physiorullen® – kurser för legitimerade sjukgymnaster

Träning och behandling med PHYSIORULLEN®

Introduktionskurs ges under en heldag för leg sjukgymnaster. Det ingår en Physiorulle® samt en kursmanual till varje deltagare. Kursen omfattar stabiliseringsträning, mobiliseringstekniker samt kroppskännedom/avspänning och vi använder oss av hel fast rulle, mjuk blå rulle samt halvrullar.

Anmäl helst via mail. Det går även att göra en intresseanmälan – kanske kan vi ordna en kurs på Din hemort framöver! Maila gärna in en intresseanmälan!

Kurspris: Kontakta oss för aktuellt pris.

Internt organiserade kurser innebär att Vi kommer till Er arbetsplats och håller kurs. Ni står för lämpliga lokaler, fm och em fika ev lunch. Priset räknas ut i förhållande till antalet deltagare. Det ingår precis som i den öppna introduktionskursen en rulle och en kursmanual per deltagare. Ring eller maila för kostnadsförslag!

Vill Du vara kursvärd för en öppen kurs?
Du behöver intresse och lämplig lokal, vi annonserar tillsammans. Vi kommer och håller kursen. Gratisplatser till arrangören!

PHYSIORULLEN® – kurs för ryttare

För dig som är ryttare och vill lära dig om din egen kropp kopplat till hästar och ridning. Vi går igenom anatomi, fysiologi, träning, hållning och sits. Det finns även möjlighet till hållningsanalys.

Möjlighet att prova Physiorullen®! Mer info här:
Kursen hålls kvällstid i Helsingborg 19.00–21.30. Fika ingår. Pris 350 kr

PHYSIORULLEN® – kurs för friskvårdare, träningsledare etc.
Anordnas i mån av intresse. Aktuella kurser i listan. Halv/heldag.