Physiorullen® – sport

Introduktion
Rehab
Hälsa
> Sport
Ryttare
Prislista
Kurser
Beställning

 

Physiorullen® – sport

PHYSIORULLEN® används redan i dag till stora delar inom friskvård och i olika träningssammanhang framförallt i USA där man började använda sig av träning på ostabila underlag redan för 20 år sedan. Vi säljer PHYSIORULLEN® till träningslokaler/studios och håller även kurser i användandet, riktat till träningsledare/friskvårds-konsulenter etc. för att kunna använda rullen i friskvårdssammanhang.

Är Du/Ni intresserade av att börja använda PHYSIORULLEN® i er verksamhet, hör av er till oss för information om kurs och prisförslag på rullar.

Vi håller själva kurser med specialinriktning, aktuell just nu är kursen: PHYSIORULLEN® RYTTARE. Klicka in för vidare information om den kursen.

Vi anordnar gärna kurs specialkomponerat till just Din sport, hör av dig för offert och förslag!

VAD KAN PHYSIORULLEN® TILLFÖRA?
Du tränar och bygger upp:

En starkare och uthålligare muskelkorsett dvs. den inre bukmuskulaturen synkroniseras med den innersta ryggmuskulaturen och stabiliserar på så sätt ryggraden på ett funktionellt riktigt sätt!
En synbart bättre, rakare och stabilare hållning!
fördelar rörligheten i hela ryggkotpelaren och därigenom sker en avlastning av de mest utsatta och använda delarna av ryggen/nacken.
En kraftig stimulans till ökad genomblödning i ryggen och nackens muskulatur vilket minskar trötthet och muskelvärk orsakad av spänningar/stress och överbelastade muskelgrupper.
Mindre besvär i axlar/armar och skuldror eftersom bålens stabilitet ökar och hållningen förbättras dessutom minskar inklämningsrisken i axelleden och stramhet i bröstmuskulaturen undviks.
Upplevelsen är mycket positiv då man använder sig av rullen, man får en omedelbar respons i kroppen och får mycket lättare att slappna av efter träningspasset.