Vita Villan slutar med MMS och KBT

Med tungt hjärta måste vi meddela alla som troget skickat remisser för smärtrehabilitering till oss genom åren att vi inte kommer kunna ta emot remisser för vare sig MMS eller KBT efter 15/8 2016. Vi har valt att säga upp vårt avtal med Region Skåne då de nya ackrediteringsreglerna medför en allt för stor sänkning av ersättningen. Vi anser att vi inte med nya ersättningsnivåerna klarar av att upprätthålla vår nuvarande rehabiliteringsmodell för MMS som vi har byggt upp och varit stolta över. De två sista rehabiliteringsgrupperna kommer starta första veckan i september. När det gäller KBT gäller samma sak, ersättningen har sänkts till en nivå där vi inte med de omkostnader vi har kan fortsätta. Remisser kan tas emot någon vecka till dock senast 15/8 2016. Yvonne och Magnus Liljeroos, Vita Villan Rehab&Utredning